• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 14
Свій третій товариський поєдинок провели у плавбасейні Нептун юнацькі ватерпольні команди Іллічівця та відомого московського клубу ЦСК ВМФ. Зустріч пройшла у цікавій боротьбі та принесла перемогу гостям з Росії. Тренер московської команди ЦСК ВМФ Юрій Моісеєв вважає, що поїздка його команди до Маріуполя була дуже корисною. Російськи ватерполісти мали змогу і тренуватися, і проводити товариські зустрічі зі своїми іллічівськими однолітками: "Мы привезли юношей 94 года для подготовки к первенству России в Санкт-Петербурге. Спасибо ильичевцам, два раза тренируемся, играем, питание великолепное".
Третя зустріч суперників пройшла у запеклій боротьбі. Цього разу краще грали московські ватерполісти і це дался взнаки. Команда центрального спортивного клубу воєно-морського флоту перемогла з рахунком одинадцять:сім. Одним з кращих у складі гостей був капітан команди Олексій Абдалов. Своє майбутнє Олексій пов"язує саме з водним поло: "Я занимаюсь поло 6 лет, нравится, это мужской вид спорта. ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.01.2010

Сьогодні вранці головний тренер футбольного клубу іллічівець Ілля БлизнЮк та троє гравців основного складу команди відвідали листовальцювальний цех тисяча сімсот комбінату імені Ілліча. Футболісти побували на ділянці стану гарячого вальцювання, а потім зустрилися з робітниками цеху. Рівно о десятій годині авто з футболістами та головним тренером зупинилося біля листовальцювального цеху. Разом з Близнюком на зустріч з працівниками цеху приїхали воротар Іллічівця Всеволод Романенко та півзахисники Адріан Пуканич і Ігор Тищенко. Голова цехкому ЛВЦ- тисяча сімсот Микола Боєв повів гостей на ділянку стану горячого вальцювання, де разом з заступником начальника цеху Віталієм Пожидаєвим розповів їм про технологічний процес вальцювання горячого металу. Потім у приміщенні цеху футболісти зустрілися з працівниками ЛВЦ. Спочатку до глядачів звернувся головний тренер Іллічівця Ілля Близнюк, який розповів про свій шлях у футболі, зупинився на досягненнях команди у осінній частині чемпіонату. Слідом ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.01.2010

Одночасно з командою вийшли з відпустки і футболісти молодіжного складу Іллічівця. Як розповів програмі Події-спорт головний тренер команди Едуард Хавров, під його керівництвом зараз займаються чотирнадцять гравців. Вони вже пройшли медичне обстеження і працюють над підвищенням фізичних кондицій. Перший тренувальний збір триватиме до тридцять першого січня. За словами наставника молодіжного складу на оглядинах у команді перебувають гравці дев"яносто першого-дев"яносто другого років народження з дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець, а також з Дніпропетровська, Запоріжжя, Полтави та Львова.
Добавил: Portokali | Дата: 14.01.2010

Як повідомляє інтернет- сайт баскет-ком-юей, президент баскетбольного клубу Донецьк Сергій Дядечко покинув свою посаду. У всесвітній павутині оприлюднен лист Дядечка, у якому він розповів, що у зв"язку з хворобою припиняє фінансування донецького клубу і з чотирнадцятого січня надає статус вільних агентів усім гравцям основного складу команди. Але у чемпіонаті України серед команд Суперліги БК Донецьк продовжить виступ молодіжним складом і вже шіснадцятого січня на своєму майданчику зустрінеться з БК Азовмаш.
Добавил: Portokali | Дата: 14.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0