• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Январь » 04
Завтра у критому спорткомплексі Іллічівець стартує традиційний юнацький всеукраїнський футбольний турнір на призи почесного президента футбольного клубу Іллічівець Володимира Бойка. У змаганнях візьмуть участь гравці дев"яносто сьомого року народження. Всього за перемогу сперечатимуться вісім команд з Київа, Запоріжжя, Луганська, Ростова-на-Дону, Миколаєва та Херсона. Господарів турниру будуть представляти футболісти дитячо-юнацької спортшколи Іллічівець, яких тренує Дмитро ЧапнІ. Початок матчів п"ятого січня о дев"ятій годині тридцять хвилин, а урочисте відкриття турніру -и тринадцятій годині. Переможець та призери змагань визначаться дев"ятого січня.
Добавил: Portokali | Дата: 04.01.2010

Юні боксери дитячо- юнацького клубу "Едельвейс" взяли участь у турнірі пам"яті заслуженого робітника фізичної культури та спорту Володимира Баженкова, який проходив у Києві. Усі чотири маріупольця, що виступали у змаганнях, повернулися додому з нагородами. Турнір у Києві зібрав понад сто вісімдесят юних боксерів, які визначали переможців у двох вікових категоріях. Від Маріуполя у змаганнях взяли участь чотири боксера з дитячо-юнацького клубу Едельвейс, яких тренує Микола Бенидисюк: "Турнир провели на высоком уровне, внимание оказал вице- президент федерации Гайдамака. Это был неучтенный чемпионат Украины от Западной Украины до востока".
У ваговій категорії до тридцяти чотирьох кілограмів маріуполець Дмитро Пресняков виграв золоту нагороду: "Готовились нормально, чтобы дать результат. Первый бой не очень тяжелый, второй потяжелее, соперник из Харцызска".
Ще одним чемпіоном турниру став Володимир Музальов. У фінальному поєдинку серед боксерів вагою до тридцяти семи кілограмів в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.01.2010

Дві тисячі дев"ятий рік став вдалим і для спортивного клубу Іллічівець. Кращі спортсмени успішно виступили на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Закінчилася двадцять дев"ята, а осінню розпочалася ювілейна тридцята спартакіада комбінату імені Ілліча серед виробничих колективів. У минулому році іллічівці організували та провели на високому рівні ряд міжнародних змагань. Про підсумки року минулого та плани на майбутнє кореспонденту сайту розповів голова спортклубу Іллічівець Валерій ОлефірЕнко.
Як відзначив Валерій Олефіренко, робітничий спорт на комбінаті імені Ілліча користується підтримкою адміністрації та профспілки.
Олефіренко: "Программа развития физкультуры и спорта на комбинате была наработана в СК Ильичевец в начале 2000 г совместно с администрацией и профкомом и показала правильность выбранного пути. И в 2009 эта линия выдерживалась".
У минулому році іллічівські спортсмени стали переможцями спартакіади Донецької області серед металургів та гірників і посіли ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 04.01.2010

Управління з фізичної культури та спорту оприлюднило список кращих спортсменів Маріуполя за підсумками їх участі в офіційних змаганнях з олімпійських видів спорту дві тисячі дев"ятого року. Серед сьоми кращих - три спортсмени представляють спортклуб Іллічівець. Це майстер спорту міжнародного класу з плавання, чемпіонка України з марафонського плавання Ольга Береснева, майстер спорту зі стрибків у воду, чемпіон Європи та України серед юніорів Микита Ткачов та майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики, бронзовий призер чемпіонату країни Олександр Горін. Також відзначені важкоатлети спортшколи Атлетік, призери чемпіонату світу Юлія Калина та Артем Удачін, легкоатлетка Юлія Кревсун та борець греко-римського стиля зі спортгшколи Олімпік Максим Фесенко.
Добавил: Portokali | Дата: 04.01.2010

В Кировограді відбувся Кубок України з таеквондо серед юніорів та дорослих. У змаганнях взяли участь майже двісті п"ятдесят спортсменів, серед них тридцять п"ять - зі спортклубу Іллічівець. Вихованці тренерів Сергія Мартинова та Юліана Богданова вибороли дві золотих та одну срібну нагороди. Переможцями стали майстер спорту Валентин Агеєв у спарингах та кандидат у майстри спорту Сергій Сторожук у формальних вправах. Друге місце в спарингах посів Дмитро Бітков.
Добавил: Portokali | Дата: 04.01.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0