• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Октябрь » 28
У черговому поєдинку чемпіонату України у суперлізі баскетболісти Азовмашу у Запоріжжі зустрілися з місцевою командою Ферро- ЗНТУ. Після трьох періодів маріупольська команда вигравала з різницею у двадцять три очки, але у останній десятихвилинці ледь не втратили перевагу, але все ж таки спромоглися здобути перемогу з результатом дев"яносто два :вісімдесят шість. У складі Азовмашу РамЕл Каррі набрав двадцять очок, на рахунку Олександра Скутельника та Діметріуса Александера- по чотирнадцять. Це була п"ята перемога маріупольського клубу у восьми матчах і він займає п"яте місце у турнірній таблиці,а лідирує БК Донецьк.
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2010

В управлінні з фізичної культури та спорту пройшло нагородження представника спортклубу Братство, майстра спорту міжнародного класу з тайського боксу Василя Терешонка. За вдалий виступ на перших Всесвітніх іграх з єдиноборств у Китаї, де він став володарем бронзової нагороди, Василь отримав подяку міського голови.
За останні роки Василь Терешонок добився на ринзі неабияких успіхів- він срібний призер чемпіонату світу дві тисячі дев"ятого року та бронзовий призер перших всесвітніх ігор з єдиноборств у Китаї цього року: "Была проделана огромная работа тренерская, много сил в меня вложили. И это дало неплохие результаты."
Саме за вдалий виступ у Китаї Василь Трешонок отримав з рук начальника управління з фізичної культури та спорту Олега Муравйова подяку міського голови. Сам Василь з задоволенням згадує поїздку у Пекін: "Впечатлений масса, можно ещё туда съездить. Над этим будем работать. Следующие игры в 13 году, но будут чемпионаты мира и Европы, поборемся."
За слов ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2010

Третій відкритий чемпіонат Донецької області з міні- даун- хілу зібрав велосипедистів з трьох областей України, всього понад сорок спортсменів. Краще за інших складну трасу довжиною шістсот метрів здолав представник Дніпропетровська Максим Бієв.
У третьому відкритому чемпіонаті Донецької області з міні-даун-хілу крім маріупольців виступали велосипедисти з Запоріжжя, Дніпропетровська, Донецька, Макіївки, Краматорська та Харцизька. Кожний учасник виконував по два заїзда- кваліфікаційний та заліковий.
Яровой: "Мы развиваем даун-хилл три года, идея была самих ребят, они хотели чего- то достичь. Этапы проходят в Донецке, Макеевке и Мариуполе."
Траса, яку проклали у Приморському районі , за словами учасників, відзначається складністю. Її довжина шістсот метрів, а перепад висот складає сімдесят метрів.
Яровой: "В Донецке очень слабая трасса, в Макеевке тоже. В Днепре трасса вдвое короче, чем у нас. С нами может соревноваться только Крым. Здесь есть трамплины, трещо ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2010

У місті Кіровоград відбувся всеукраїнський турнір з дзюдо на призи олімпійського чемпіона Сергія Новікова. У змаганнях виступали майже чотириста юнаків та дівчат віком чотирнадцять- п"ятнадцять років. Від Маріуполя взяв участь дзюдоіст комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік кандидат у майстри спорту Михайло Шишин, який виступав у ваговій категорії до шістдесяти шести кілограмів. На цьому турнірі Михайло виграв чотири поєдинка, а у фіналі програв майстру спорта з Одеси і посів друге місце.
Добавил: Portokali | Дата: 28.10.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0